Biztosítás

 

Biztosítási kérdésekben kérjük, keresse munkatársainkat

Török Bianka

műszaki előadó

Telefon: 218 0006/141

Mobil: 36 30 348 5486

E-mail: b.torok@febkft.hu

Török Gabi

alkusz
Reál Coop Biztosítási Bróker Kft.

Mobil: 36 30 360 0185

Szerződött partnerünk szolgáltatásai

  • Meglévő biztosítási szerződéseit áttekintjük, arról írásbeli szakvéleményt készítünk.
  • Tájékoztatjuk biztosítási helyzetéről, javaslattal szolgálunk ezzel kapcsolatos kiadásainak optimalizálására.
  • Igényeinek megfelelően egy időben, egy helyen több biztosítótársaság módozatát, díjajánlatát ismerheti meg.
  • Biztosítási szerződések létrehozásával, teljes körű kárügyintézéssel és adminisztráció átvételével állunk rendelkezésére.

Jogállásunk

Munkatársaink a szakmának megfelelő felsőfokú biztosítás alkuszi képesítéssel rendelkeznek és a hazai biztosítási piacon szerzett sokéves tapasztalatuk garanciát jelent arra, hogy ügyfeleink minden esetben a legmagasabb színvonalú biztosítási brókeri szolgáltatásokban részesüljenek.

Szaktudás

Biztosítás alkuszi lét alapja a függetlenség. A Biztosítóktól való függetlenségünk teszi lehetővé, hogy szükség esetén Ügyfelünk érdekében akár a biztosítókkal szemben is eljárjunk.

Rugalmasság

Arra törekszünk, hogy Megbízónknak igénye szerint az őket fenyegető veszélyekre hozzunk létre védelmet. Ehhez nem csak a biztosítók által kínált módozatokat, alkalmazzuk, hanem új feltételeket, kiegészítő megállapodásokat új biztosítási fedezetekre hozunk létre.

Adminisztráció, tehermentesítés

Mindennapos munkánk egyik legfőbb szempontja, hogy a Ügyfeleinket tehermentesíteni kívánjuk a biztosítási ügyeket érintő valamennyi problémától és feladattól. Munkánk így a biztosítási szerződések létrehozásával nem ér véget, hanem tulajdonképpen ekkor kezdődik. A szerződések hatályba lépését követően az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk Ügyfelünk részére.

  • teljeskörű adminisztráció
  • a díjfizetések figyelemmel kísérése
  • az esetleges kárrendezésekben való közreműködés
  • az újonnan felmerülő kockázatok kezelése
  • az Ügyfélnél bekövetkező, a biztosítást érintő változások átvezetése
  • a biztosítási piacon bekövetkezett változások alapján felmerülő új lehetőségek feltárása

Korrekt tájékoztatás és kárrendezés

Meggyőződésünk szerint a biztosítási szakmai munka megítélésre az Ügyféllel fenntartott korrekt partneri kapcsolat függvénye. Tapasztalunk szerint a biztosítással kapcsolatos problémák meghatározó része kiküszöbölhető oly módon, hogy még a biztosítási szerződések megkötése előtt részletesen tájékoztatjuk a biztosítottat a biztosítók előírásairól, a szerződések kisbetűs kitételeiről. Kár megtörténte esetén aktív segítséget nyújtunk Ügyfelünknek a kárbejelentéstől a kárügy lezárásáig. Tudatában vagyunk annak, hogy Cégünk legjobb reklámja a korrekt és gyors kárrendezés ezt segítheti. Igényük esetén cégünk dedikált kárrendezést biztosítását megszervezi.

Költséghatékonyság

A Megbízónk részére testre-szabott biztosítási rendszer biztosítási piacon történő versenyeztetésével lehetővé válik, hogy szakmai elismertségünktől, függetlenségünkből adódó alkupozíciónkat Ügyfeleink érdekében felhasználjuk. és így a szükséges biztosítási fedezethez a lehető legkedvezőbb kondíciók párosuljanak, szemben egy olyan helyzettel, amikor az Ügyfél a biztosító(k) képviselőjével közvetlenül tárgyal.

Vissza a szolgáltatásokhoz

Hibabejelentés

Használja online bejelentőnket akár arra is, hogy ajánlatot kérjen felújítási költségekre